Referenties

23 jaar…

Onze stoel, 23 jaar oud, waar wij erg aan verknocht zijn, hebben we opnieuw laten bekleden door Angelique.
In alle rust en in goed overleg heeft Angelique passende stof besteld voor zowel de stoel zelf als ook voor de nieuwe kussen hoezen. Het halen en brengen van de stoel gaat in goed overleg en wij kijken terug op een fijne samenwerking waarin we hebben gemerkt en gezien dat met liefde en aandacht gewerkt wordt aan datgene waar je aan gehecht bent geraakt al die jaren….Onze stoel is echt een plaatje en zit weer zoals een goede stoel hoort te zitten!

Voetenzak…

Ik wil je hiermee heel graag bedanken voor de fijne voetenzak, die je voor mij gemaakt hebt, voor op mijn electrische rolstoel. De buitenkant heb je van mooi en waterafstotend materiaal gemaakt en de binnenkant is heerlijk comfortabel dankzij de schapenvacht. Ik kan nu eindelijk zonder problemen met droge voeten naar buiten, zowel in de regen, sneeuw en kou.
Ik ben er dan ook superblij mee.

 

Dankzij jou heb ik na 4 1/2 jaar eindelijk de juiste oplossing voor zowel mijzelf, als voor mijn hondje “Angel”.
Dank je wel daarvoor.
Miranda O. 

Nog 20 jaar…

Mijn man en ik hebben bij ‘Zitten à la Carte’ een Leolux 3-zitsbank opnieuw laten bekleden.
Angelique, de eigenaresse, gaf ons een uitstekende service. Ze bezit een groot vakmanschap en bood ons goede begeleiding en advies. De bank ziet eruit of hij net uit de fabriek komt en is werkelijk niet van nieuw te onderscheiden. Ze heeft zelfs nog een extra laagje schuim aangebracht, waardoor de bank nóg beter zit dan voorheen. Hij is nu weer goed voor zeker nog eens 20 jaar zitplezier.

We zijn zeer tevreden met hoe Angelique onze bank gerenoveerd én qua comfort zelfs verbeterd heeft.

Bedankt en groetjes,
Frans en Mirjam van M.

Tevreden…

We willen jou hartelijk bedanken voor je vak kundigheid, wij zijn zeer tevreden
en we zitten weer prins heerlijk.
Fien & Thijs uit Utrecht

Mooie stoelen…

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie stoelen, die je deze week bij mij hebt afgeleverd. Ze zijn echt prachtig geworden en ik dank je heel hartelijk, ik ben er echt trots op en blij dat ik de keuze heb gemaakt om ze bij jou te laten herstofferen (zeker na een slechte ervaring in mijn eigen woonplaats). Ook is een dankje op zijn plaats voor je geduld, want voor we er uit waren welke stof het nu moest worden …… nooit gedacht dat dat zo moeilijk kon zijn. Je hulp daarbij en de tips bewees echt je expertise. Daarnaast heb ik ook dankbaar gebruik kunnen maken van je brede services – bijvoorbeeld een adres waar de houten onderdelen konden worden geschildert en het regelen daarvan. Je flexibiliteit bij het maken van de diverse afspraken vond ik erg prettig en maakte het voor mij ook weer een stuk makkelijker.

Ik zal zeker, zodra ik er aan toe ben om mijn bank te laten repareren, weer contact met je opnemen.
Ans van den Hoek

Onze pasgekochte motorboot…

Van onze pasgekochte motorboot waren de kussens versleten en zakten door. Zitten à la Carte heeft
voor ons nieuwe matrassen en kussens gemaakt (maart 2012). We hebben die al drie weken kunnen uitproberen
tijdens de vakantie. We hebben uitstekend kunnen slapen alsof we in ons eigen (thuis-)bed lagen. Het meedenken
met de te gebruiken materialen vonden wij een grote pré.
Angelique, nogmaals onze dank. Evert en Liesbeth

Antieke stoel…

Wij hebben een antieke stoel laten repareren door Angelique van Olst.
Het binnen werk was in een zeer slechte conditie.
De stoel is perfect gerepareerd en opnieuw gestoffeerd, alles naar volle tevredenheid.
Haar betrokkenheid en meedenken over oplossingen hebben wij zeer gewaardeerd.
Fam. H te Nijkerk

Een enthousiaste klant…

Zitten à la carte
Is echt heel apart.
Klantvriendelijkheid en kwaliteit
Is datgene wat Angelique u aanreikt!
– Maria Stoorvogel

Armlegger…

De steeds slechter wordende mobiliteit van mijn vrouw heeft ertoe geleid dat we ons hebben laten adviseren door een ergotherapeute van “Ergotherapie De Nije Veste”. Dit resulteerde onder andere in het aanschaffen van een sta-op stoel. De Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen kon ons een “second life” stoel leveren zonder bekleding. Dat bood de mogelijkheid om enkele noodzakelijke aanpassingen te realiseren, zoals extra comfort en veiliger armleggers (zie foto). Bovendien konden we de bekleding kiezen die het beste in ons interieur paste. Angelique van Olst van “Zitten à la Carte” gevraagd de stoel te bekleden. Zij beloofde dat het een mooie en comfortabele stoel zou worden. Ze is daarin volledig geslaagd! We zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. Ook niet onvermeld mag blijven de voortreffelijke samenwerking met de ergotherapeute en de zorgwinkel. ’t Kalkhok zorgde voor een fraai afgewerkte aanpassing van de armleggers.

Camera…

Sinds enkele jaren rij ik in een scootmobiel.
Al sinds mijn jeugd fotografeer ik graag de vele prachtige onderwerpen die de natuur ons schenkt.
Toen 2 jaar geleden mijn handen begonnen te bibberen tijdens het vasthouden van dingen, trof dit ook deze hobby. Steeds vaker mislukte de foto’s. Zelfs het stabilisatie-systeem tegen ongewenste bewegingen, die we in de moderne camera’s aantreffen, hielp maar korte tijd.

Omdat ik er niet over peinsde om mijn hobby: Lees meer…

Sta op stoel…

Via mijn ziektekostenverzekering Groene Land Achmea ben ik in contact gekomen met Zitten à la carte. Vanwege mijn handicap moest een instelbare stoel worden aangepast met extra vullingen en kussens. Dit heeft Zitten à la carte zeer vakkundig gedaan. Waar ik voorheen al na een half uur moest gaan liggen, kan ik nu de hele avond zittend doorbrengen. Zitten à la carte heeft me ook geadviseerd over hoe ik het zitgedeelte van mijn ligfiets zo kan prepareren dat fietsen een stuk beter gaat. Kortom, ik ben dik tevreden en kan Zitten à la carte aan iedereen aanbevelen.
– A.Th. N uit Vaassen

Zadel…

Nadat ik in 1995 een rectumoperatie had ondergaan begon ik zitpijn te krijgen. In de jaren die volgden verergerde de pijn dermate, dat ik in 2002 ongeveer 60 procent van mijn tijd op mijn zij op bed lag om mijn billen te ontlasten. Ik kwam nog maar twee keer per dag buiten om mijn hondje uit te laten, maar kon het maximaal een kwartiertje uithouden op mijn elektrische step. Per toeval kwam ik in contact met Zitten à la carte, die mijn zadel comfortabeler wilde maken. Twee dagen later kon ik een proefrit maken. Het aangepaste zadel gaf me een veel grotere vrijheid. Ik heb daarna veel mooie kilometers op mijn step mogen maken, waarvoor ik Zitten à la carte nog altijd erg dankbaar ben.
J.v.E uit Nijkerk

Handbike zitting…

Als u een zitting op maat nodig heeft voor uw handbike of deze wil laten aanpassen, dan bent u bij Zitten à la Carte aan het juiste adres.
Via Marktplaats ben ik aan een tweedehands handbike gekomen. Vanwege polio heb ik lage rugklachten en daarom is een goede zitting voor mij van groot belang. Na wat zoeken op internet, kwam ik bij Zitten à la Carte terecht. Binnen één week na mijn eerste contact, had ik een gloednieuwe zitting op mijn handbike en het zit als gegoten. En beter nog dan ik had durven hopen.

Onlangs heb ik mijn handbike vervangen door een ander tweedehands exemplaar. Wederom was het noodzakelijk om de zitting te laten aanpassen. Vanwege mijn eerste goede ervaring met Zitten à la Carte, heb ik ook de zitting van deze handbike naar mijn wens laten aanpassen en opnieuw laten bekleden. Bij Zitten à la Carte wordt meegedacht om een goede en passende oplossing te vinden en het eindresultaat is wederom een mooi en professioneel product.
M.K. te Nijkerk