Camper & Caravan stofferen

Waarom?

De bekleding bepaalt de sfeer in uw camper. Een camper gaat al gauw 20 jaar mee. Een caravan wel 30 jaar.  Stofslijtage, verkleuring, vlekken en soms zelfs schimmel, maar ook mode en smaak (door een oubollige print kan de camper gedateerd aandoen) zijn goede redenen om te kiezen voor herstofferen.

Zitten a la Carte

Laat uw caravan- of camperkussens opnieuw stofferen door Zitten à la carte! Maak een afspraak. Meer dan 20 jaar ervaring in stofferen. Snelle levering. Mooie metamorfose! Bekijk onze contactgegevens.

Campermeubels stofferen

Voor een camper zijn 20 levensjaren geen probleem. Maar zolang houdt de vulling, en bekleding het meestal niet vol. Daarbij… door oubollige bekleding kan de camper gedateerd aandoen. Hier is makkelijk iets aan te doen! Er zijn prachtige moderne UV bestendige vlek-werende stoffen te koop bij Zitten à la carte. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te stofferen. Denk aan:

 • Camper stoelen bekleden
 • Camper kussens bekleden
 • Camper bank bekleden
 • Matraskussens bekleden
 • Hoofd-bord bed stofferen
 • Stootborden camper stofferen

Caravanmeubels stofferen

Een levensduur van 30 jaar voor een caravan is geen uitzondering. Maar zolang houdt de vulling, en bekleding het meestal niet vol. Laat uw caravanmeubels opnieuw stofferen. Hierdoor krijgen de stoelen en kussens een nieuwe en moderne uitstraling. Ook verlengt het de levensduur van de meubels. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te stofferen. Denk aan:

 • caravanstoelen bekleden
 • caravankussens bekleden
 • caravanbank bekleden
 • Matraskussens bekleden
 • Hoofdbord bed stofferen
 • Stootborden caravan stofferen

Bekijk ons portfolio om te zien wat wij al gestoffeerd hebben.  

Hoe werk het?

U stelt uw vraag via de telefoon of via het offerteformulier

 1. U wordt uitgenodigd in het atelier om materialen te bekijken en zo mogelijk neemt u uw camper of caravan mee.
 2. We bekijken de kussens, wat is er nog goed, wat kan vervangen worden.
 3. Na overleg en akkoord van de offerte en betaling van 25% wordt direct de stof besteld.
 4. Als de stof binnen is gekomen maken we samen een afspraak voor het herstofferen. Het makkelijkst blijkt dit te doen wanneer u de camper niet gebruikt in de winter.
 5. U brengt de kussens/ stootborden en zo nodig de camper naar Nijkerk.
 6. Afhankelijk van drukte qua bezoekers is uw Camper of caravan na een week weer als nieuw!

Geschikte stoffen

De stoffen die ik adviseer om te gebruiken voor Caravans en Camperstoffering moeten voldoen aan specifieke eisen; Kleurechtheid en slijtvastheid moet goed scoren op de KIM ( Kwaliteits Informatie Meubelstoffen). Er zijn ook mooie stoffen die vlekwerend en vochtwerend behandeld zijn.

Wat is de prijs? vraag een offerte aan!

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het soort stof maar ook de type camper. We gaan het gesprek aan om je wensen in kaart te brengen. Vervolgens sturen wij je een passende prijs opgave. Bel Zitten à la carte op nummer 06-33692060 of vraag een offerte via info@zittenalacarte.nl Wij helpen je graag!